Eftersom jag blivit utpressad...


... av Jassu så måste jag ju uppdatera lite här.

Hon hotade med att inte komma och hälsa på mig i påsk om jag inte gör det, och Det vore sannerligen en katastrof. Jag sitter och väntar på att tiden med snigelfart slirar framåt mot påsken då Jassu och Julia ska komma hem.

Tyvärr, eftersom detta inlägg är ett resultat av utpressning så har jag inget spännande att berätta. (det har jag visserligen inte annars heller).

MÖÖÖÖÖÖÖÖPMÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖPMÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖPMÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖP. Möp.

När jag och debbi var små lekte vi med en mopp som vi kallade 'Mona' med skånskt uttal.
Min syster kallade jag Måns, också med skånskt uttal. Jag kallade henne även uppsvällt sviskon, jättepandan och 'den där tjocka'.

Jag var nog ondskan själv då jag var liten. Hej.

Kommentarer
Av: Jassu

Tack ska du ha :) hihi. usch vad min dator är cp. jag dissade inte dig på msn, men min dator bli för varm och stänger av sig själv typ varje halvtimme. Så jag blev arg och dissade datan fram tills nu :P men jag ska få en ny dator av mami o papi när jag kommer till åland :D hihi

2010-03-19 @ 21:39:00
URL: http://jassu.blogg.se/
Av: Joi

Ny dator är bra skit det. :D shit vad tjocka vi ska bli då du kommer heeem! yesyesyes

2010-03-21 @ 09:03:57
URL: http://kapisch.blogg.se/
Av: Jassu

ska jag behöva komma med nya hot? haha jag vill att du skall uppdatera liiiite oftare Johanna. Något intressant måste du ha att säga, och om inte så kan du skriva något högst ointressant. :)

2010-04-06 @ 20:16:32
URL: http://jassu.blogg.se/
Av: Joi

haha, jamen skit också. jag ska researcha efter något halvintressant att skriva om. men jag varnar dig, det kan bli ett inlägg om hur man bäst får bort barnsnor från möbler!!! :)

2010-04-07 @ 06:06:23
URL: http://kapisch.blogg.se/

Skriv här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0