Isolering


Det är sorgens tider på gång. Min dator (inklusive HÅRDDISK HRMFHRMF) har dött. Jag tror jag ska ta ut den på gården och sparka på den lite som tack för de senaste 6 åren.

Jag är nu en socialt isolerad varelse. Kanske ska passa på att flytta ut och bo i en grotta och spara pengar på hyra. Nu när jag ändå är i farten så att säga. Eller så skaffar jag bara en ny sådan där daatamaskin. Tror nog att det lutar mot att alternativ två förverkligas. Ska bara vänta tills måndag. Då jag är tillräckligt loaded.

---

I övrigt har jag funderat över fenomenet som är reklam idag. Det verkar sällan fungera som det ska på mig. Jag gick runt i den fantastiska Spar Hallen idag. Där såg jag en micromatsgrej där det stod "Godare än någonsin!" och min spontana tanke var "Mjaha, men fortfarande groteskt äckligt".
Sen har vi reklam på TV. Det finns en reklam för någon munsköljsgrej som går på kanal 3. Där det är två tandtroll i en käft som snackar. Den ene har en räddningslivbojringfundering (JAG ÄR FINSKSPRÅKIG, JAG KAN INTE ALLTID VETA VAD ALLT HETER) på sig och den andre mobbar honom för den. Då säger den lille filuren med räddningslivbojfunderingen att det finns något nytt läskigt medel han är rädd för. Sen visas det hur det kommer något starkt sken in i käften där de håller till och så krymper det lilla rufsiga tandtrollet ihop och säger med förkrossad röst "åhnej, nu kommer det igen". Den enda effekt den reklamen hade på mig var att jag blev sugen på att käka en munk och dricka coca cola. Jag vill i alla fall aldrig köpa någon förbannad SB12 Duo och slakta stackars små tandtroll som aldrig kan ha gjort något ont.
Den där reklamen för gainomax med apan är ju också för brutal. Där den lilla apan ber en att inte äta upp hans mat (bananer) och uppmanar en att köpa gainomax istället. Jag kan aldrig äta bananer igen. Men inte vill jag ha gainomax i fruktsalladen för det.

---

Nu har jag occuperat syrrans dator så det räcker för idag. Dags för äkta socialisering.

Kommentarer

Skriv här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0